I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Hårolie med kultstatus

Og så er der Moroccanoil, hårolien der sidste år fik kultstatus blandt celebrities som Salma Hayek, Renée Zellweger og Debra Messing, der alle masserede den rige olie i hårspidserne.

Moroccanoil er baseret på arganolie (fra Marokko, deraf navnet Moroccanoil), der vinder stadig mere frem på skønhedsfronten. Arganolie er rig på E-vitamin og antioxidanter, og er kendt for sin evne til at styrke neglene og give skinnende hår.

Hold øje med Moroccanoil – og med arganolie i det hele taget.

8 Kommentarer

  • Svar
    Karen B.
    8. januar 2010 kl. 11:56

    Kære Charlotte,
    Jeg har aldrig været den store fan af olie i håret! Men jeg syntes faktisk, at det særligt er rigtigt lækkert at putte en smule i de vintertørre hårspidser. Det gør håret lækkert sundt og mindre tørt & elektrisk i kulden :o)

  • Svar
    Charlotte Torpegaard
    8. januar 2010 kl. 16:35

    Kære Karen,

    Jeg havde det akkurat som dig med hårolie. Men så kom jeg i hænderne på LA-hårguru Philip B, og så var jeg solgt. Olier behøver ikke at hverken tynge eller fedte. Tværtimod gør de håret blødt og skinnende.

    Og ja, de er også rigtig gode i spidserne.

    Mange hilsner, Charlotte

  • Svar
    Stinna
    28. november 2010 kl. 14:21

    Hej Charlotte. Jeg kan se at du har skrevet om denne og olien Orofluido. Desværre indeholder Orofluido parfume. Så jeg tænkte om du kender en hårolie som er uden tilsat parfume, og som er nogenlunde til at finde frem til? 🙂

    Hilsen Stinna

  • Svar
    Charlotte Torpegaard
    29. november 2010 kl. 19:56

    Kære Stinna,

    Ja, der er (desværre) parfume i alle de hårolier, jeg har fået fingrene i. Nye (og i øvrigt rigtig gode) skud på stammen fra Kérastase og Alterna indeholder også parfume, så jeg kan ikke engang anbefale dig én uden. Alterna er til gengæld uden parabener og overflødige tilsætningsstoffer, hvis det kan hjælpe dig lidt på vej. Du kan bruge en dråbe økologisk olie, fx mandelolie, men det tynger mere end hårolier.

    Måske der er læsere af skønhedsbloggen, der er stødt på noget? I så fald er ordet frit.

    Mange hilsner, Charlotte

  • Svar
    Pequi-olie « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
    6. april 2011 kl. 09:56

    […] til at styrke neglene og give skinnende hår (og ellers kan du fluks få en forklaring her). Men nu er en ny olie udråbt som tidens største trend, nemlig pequi-olien fra […]

  • Svar
    En hyldest til Elizabeth Taylor « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
    9. oktober 2011 kl. 08:08

    […] med kultmærket Moroccanoil (dem der startede hele hårolie-bølgen, læs mere her). En Moroccanoil-cocktail, kaldte han det, og det dækkede over Frizz Control, Hydrating […]

  • Svar
    tina
    26. april 2013 kl. 21:58

    Hvis man vil undgå parfumerne, kan man ikke bare købe den rene olie så?

  • Svar
    Charlotte Torpegaard
    28. april 2013 kl. 14:25

    Hej Tina,

    Tak for din kommentar. Du kan godt bruge helt rene olier – fx er de spanske kvinder kendt for at bruge olivenolie både på hud og hår. Blot synes jeg, at det er meget fedtet og tyngende i et skandinavisk hår, så det er de færreste, der kan slippe afsted med det. De specifikke hårolier fra hårplejemærkerne er formuleret, så de er lettere og ikke tynger – men de indeholder traditionelt parfume, så det er selvfølgelig ærgerligt, hvis man ikke tåler det. Jeg skal nok holde øje med nye hårolier uden duft.

    Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar